søndag 8. juli 2012

Ferien over....

Da var ferien over, og de var veldig spennende å gå på vekten igjen. Har kost meg masse i ferien, men også prøvd å unngå raske karbohydrater. Har unnet meg litt øl - for Efes i Tyrkia er utrolig godt. Ble noen få glass med vin også. Siste utskeielsen var noen få is. Hadde gått opp en halv kg og det kaller ikke jeg å gå opp etter 2 ukers ferie.

Så nå er det på'n igjen. Kjenner at jeg ikke er helt motivert, men jeg har ikke noe valg. Vil jeg holde meg frisk må jeg spise riktig. Har merket på kroppen at den reagerer på forskjellige matvarer. Ølen i Tyrkia gjorde av leddene verker. En gikk bra, men flere gjorde vondt. Da er det jo bare å holde seg unna da. Spiser jeg brød får jeg vondt i magen, men det vet jeg jo fra tidligere. Tenkte jeg skulle finne noen bra oppskrifter på brød og prøve meg litt frem. Har også begynt å lure litt på melk. Håper ikke jeg reagerer på det for jeg klarer meg ikke uten latten min til frokost. Latte med ris eller soyamelk er ikke det samme.

Planen nå fremover er at jeg skal fortsette der jeg var før ferien. Jeg hadde noen blødninger i ferien, så kanskje kroppen er i gjenge igjen etter bruken av sprøyten? Jeg vet ikke, men jeg håper at ting fungerer igjen. Hvis jeg fortsetter å være flink nå bør jeg gå ned i vekt. Gjør jeg ikke det er jeg usikker på hva jeg skal gjøre. Kan det være at jeg har lavt stoffskifte? Håper ikke det, men det er kanskje greit å ta en prøve for å utelukke det.

Jeg er egentlig en optimist, men jeg sliter litt når jeg ikke ser resultater. Trenger ett skikkelig spark bak nå for å komme igang. Sliter med å komme meg ut av sofaen. Har masse jeg skulle gjort, men er utrolig flink til å finne på unnskyldninger ovenfor meg selv for å slippe. Det er dårlig vær, så jeg vil ikke holde på ute. Men jeg vet at jeg ikke trenger sol for å luke. Har en vegg som skal males, lister som skal settes opp, bad som skal vaskes, oppvaskmaskin som skal tømmes, klær som skal  vaskes, kjeller som skal ryddes. Nei, har nok å finne på, hvis jeg orker.... Må bare skjerpe meg, og selvfølgelig skal jeg klare det!