lørdag 4. september 2010

Høst!

Så har høsten kommet uten at sommeren egentlig har vært her. Skulle på fotballcup i dag og da jeg sto opp skinte solen. I dag blir det varmt tenkte jeg og kledde meg deretter. Men når høsten er her varmer ikke solen like bra. Veldig glad jeg hadde jakke med meg. Guttene spilte veldig bra, men tapte to og vant en. De spilte faktisk aller best i de kampene de tapte. Fortsetter de fremgangen som har vært til nå kommer til å bli veldig gode.

På vei hjem fra cupen dro jeg innom et loppemarked. Der fant jeg et flott furuskap/-skjenk. Dette kan males hvitt tenkte jeg. Satte det på plenen og fant frem maling og min nye elektriske malingssprøyte. Etter mye søl og klin klarte jeg å finne riktig blanding i forhold til det som sto i bruksanvisningen. Men fy f........ og klinete det ble. Alt for mye vann gjorde at det rant og jeg, klærne, brillene og absolutt alt annet i umiddelbar nærhet er hvitprikkete. Andre strøket blir med pensel!!!!

Høst betyr innetid og da må man jo finne på noe. Jeg blir kreativ. Lurer på om jeg skal stå på julemessa i år også, men da vil jeg ha litt andre varer. Har laget noen flotte puter i lin allerede, og tror jeg fortsetter i den stilen. Har en del andre ideer også, så vi får se etterhvert hvor mye jeg får til. Bobler litt over her nå, så det er vel bare å sjekke om grunningen på skapet har tørket og få de inn for strøk nr to. Ha en fortsatt fin høstkveld!